Private Client

Northwestern Design is currently working on a project for a private client in South San Francisco. Some of the project highlights include live Artisan Moss wall panels and hanging wooden blocks, attached to steel rods. The hanging wooden blocks are designed to resemble DNA strands. The project also features millwork, casework and countertops.

Large screen walls in the project feature brass rods and flush caps. Walnut handrails are found at the ramps and stairs on the first four levels. One of the highlights is the brew soffit and brew counter located on the first floor. A planter box in the lounge/dining area adds character to the ground floor level. In addition, screen walls add a little bit of privacy in the lounge areas. Be sure to check back on the project’s status.

General Contractor – McCarthy Building Companies

Architect – Woods Bagot

Similar Projects